Cumartesi, Mart 27, 2010

vakti geldi gibi :)

artık zamanı geldi sanırım kızımın kardeş isteklerine cavap vermemizin,Alalh'tan herşeyin hayırlısını istiyorum tabi herzamanki gibi,bakalım ne zaman nasip olacak,yada olacak mı bekleyip görelim:)
bir kadının her ay sadece %25 hamile kalma şansı olduğunu hatırlarsak,bikez daha o mucizeyi verenin önünde şükürle hamd ederiz nimetlerine.
gönlümden geçek ikiz çocuk meselesini bilmeyen kaldımı bilmiyorum:)ama benim içime bu arzuyu yerleştirenden hayırlısıyla banada nasip etmesini istiyorum her zamanki gibi,dileyene dilediğini veren Rabbim,günahsız ağızla yapılan dualar hürmetine banada nasip eder inş.yok eğer nasip etmesede beni benden iyi tanıyan ve düşünen bir Rabbin kulu olarak,iyiliğim için vermediğinden asla şüphe etmeyeceğim,(yinede gönül istemekten uzak kalamıyo ve buraya bu yazıyı yazdırıyo bana şimdi:P
sizlerde dua edin inş aklınıza her düşüşümde bizlere,ve tüm bebek isteyenlere :)
sevgilerle gül kokulu canlarım benim...

2 yorum:

nevbahar01 dedi ki...

canım benim rabbim gönlüne göre versin.biliyorsun bukonuda benim de özel mekanlarda dua etmişliğim var:) öptüm seni kocaman...
heee hamilekalırsan mutlaka bildir bana. sevineyim bir anne adayına daha...

Gelin Ayşe dedi ki...

Insallah!Ne guzel olur. ne guzel bir haber bu. ben cok gec okuyorum belki ama bunu okumak cok guzel. Hadi bakalim hayirlis olsun insallaaah! : ))