Cuma, Mayıs 15, 2009

kızımı çok özledim be.

annesinin süt kokulu meleği bal kızım,çok özledim seni sensiz geçecek olan dokuzuncu gecenin uykusuna dalacağım birasdan,rüyalarımda hep sen varsın ama gül kokulum,baban az önce uykuya yatarken dediki,kızımı çok özledim zeynep,meğer o küçücük cüssesiyle evimizde ne büyük bi yeri dolduruyormuş,evet bitanem evimiz bomboş gittiğinden beri,ne yediğimizde tat kaldı ne yattığımız uykularda dinlenebiliyoruz,bu hasret bi tuhaf yaptı bizi kızım,anlatmaya bile kelimeler yetersiz kalıyor,özledik seni ama çok özledik bil istedim,seni çok seviyoruz,gözümün nuru pervinim,hele bi dönde hayırlısıyla sımsıkı sarayım seni,ve kollarımda uyuyana dek sallayayım seni,sen bana köyde gördüklerini anlatırken uyuya kal kucağımda,seni bize lütfedene şükürler olsun,a.e.ol gülgüzelim,,

6 yorum:

KelebekGibi dedi ki...

Zeynebcim 9 gün müüü, yazini okurken duygulandim kendimi yerine koydumda acayip zor birsey benim icinde böyle bir durum ki ben bu zamana dek bir gün bile ayri durmadim kizimdan o nedenle belkide :S Allah kötü ayrilik vermesin kavusunca insallah uzuncaa hasret giderirsiniz ..

Unknown dedi ki...

ANNECİĞİNİN DEDİĞİ GİBİ NE ÇOK ÖZLEDİM SENİ BENDE, ŞAİRİN DEDİĞİ GİBİ "ŞİMDİ HÜZÜN İŞGALİNDE YÜREĞİM" BU GEÇİCİ OLDUĞUNU BİLDİĞİMİZ BİR AYRILIK YA BELKİDE O YÜZDEN BU SABIR; AMA İNAN SATIRLARI YAZDIĞIM ŞU DAKİKALARDA KALK ZEYNEP HADİ PERVİNE GİDİYORUZ DİYEBİLMEYİ VE YOLA KOYULMAYI NE ÇOK İSTERDİM.

tugbatugba dedi ki...

Allah hayırlısı ile vuslatı nasip etsin inşaalah canım. üzülmeyin lütfen...

ZEZE İLE UCİ dedi ki...

ayy zeynepcim ya getir pervini ben dayanamıyorum sizin ayrı kalmanıza sevgiler.

Unknown dedi ki...

bir anne olursam eminim senin gibi duygusal bi anne olacağım ben de :)

Gelin Ayşe dedi ki...

Canmım ablammm birdaha bırakma kızınııı. Ben asude bir saatligine yukarıya babaannesine cıkına cıldırıyorum çok özlğyorum. Eve geldigşnde onu öpüüklere boguyorum.