Cumartesi, Ekim 04, 2008

dışarda güsel bi cumartesi







uzun zamandır ne güneşli günler geçirip bitirmemize rağmen bi dışarı atamamıştık kendimizi,bugün kardeşime dedim çıksakya dışarı günlerdir evin içinde durup duruyoz(tv nin uydusuda gitmişti,yani oda çalışmıyo)bu sözle birlikte giyindik ve biras bayrampaşa merkeze gittik,açıkçası içimde tarifsiz bi sıkıntı vardı,birasda ondan çıkmak istedim,kafam dağılır diye,cebimde birasda param olsa alışverişte yapsam fenada olmazdı ama :D uzun zamandır bunuda özledimde ondan yani:) bide burda ufak bi mesele yüzünden birine sinirlenmiştim ve yaklaşık 10 gündür kafamı meşgul ediyodu bu meseleninde bugün hallolmuş olması güsel oldu şükür,alışveriş mağazalarını dolaşaraktan caddenin kalabalığı ve yazdan kalma bi güneşli günde güsel bi yürüyüş yapmış olduk,bugünden yanımıza kar kalanda bu oldu,ki bence hiçte azınsanmıycak bi mutluluk ve değişiklikti benim için:) tabiki dönerkende pervin sultan için biras parka girdik,çok mutlu oldu canım kızım,seninlede uzun uzun vakit geçirmeyi özlemişim doğrusu,seni çok seviyorum,en kısa zamanda yine tekrarlıyalım bunu inş...

3 yorum:

nurcan dedi ki...

maşallah suphanallah pervincimm saçlara toka takılmışşş anneyle park ziyaretleri yapılmışş keyfine diyecek yoktur heralde. çok tatlısın sen yaa kanım kaynıyor gördükçeee.. sevgiler canmmm.

nevbahar01 dedi ki...

çok iyi etmişsin şeker. her zaman derim tebdil-i mekanda ferahlık vardır diye. inan bana en iyi rahatlama yöntemi, sıkıntı geldi mi vınnnn doğru atıcaksın kendini dışarı:) tecrübe ile sabittir:) bunu her zaman yap. yükünü bırak sokaklara boş ve rahatlamış dön evine.

Haccecan dedi ki...

yazıyı okudum, gerekeni nurcan ve nevbahar01 söylemiş, fazla söze hacet yok.

Kızın, eşin ve sana sonsuz mutluluklar....