Perşembe, Ağustos 14, 2008

işyerindeki yeni kurallar,

KIYAFET Bundan boyle herkesin aldigi maa$a gore giyinmesi önemle rica olunur... Ofise Prada ayakkabilar ve Gucci cantalarla geliyorsaniz, maddi durumunuzun yeterince iyi oldugu goruldugu icin maa$iniza zam yapilmayacaktir. Siradan ve ucuz yerlerden giyiniyorsaniz elinizdeki parayi yeterince iyi idare edebildiginiz goruldugu icin maa$iniza zam yapilmayacaktir. Bazen marka bazen siradan yerlerden giyiniyorsaniz,herhangi bir sorununuz olmadigi goruldugu icin maa$iniza zam yapilmayacaktir.
HASTALIK DURUMLARI Herhangi bir hastaliginiz durumunda doktor raporu artik kanit olarak kabul gormeyecektir. Doktora kadar gidebilen, i$ine de gidebilir.
IZIN GUNLERI Her cali$anin senede 104 izin gunu vardir. Bunlara Cumartesi ve Pazar denir.
WC KULLANIMI Iş gununun buyuk kisminin tuvaletlerde harcandigi tespit edildiginden,bundan boyle tuvalet kabinlerinde kalma suresi 3 dakikayla sinirlanmistir.. 3 dakika bittigi anda alarm calacak, tuvalet kagidi otomatikman iceri toplanacak, kabin kapisi acilacak ve yukaridan otomatik bir fotograf makinesi inerek resminizi cekecektir. Bu durumun ustuste iki kez ba$iniza gelmesi durumunda resminiz $irketin karalistesinde yayinlanacak, resimde sirittigi tespit edilenler yonetmeligin "akli dengesizlik durumu" maddesi kapsaminda degerlendirilecektir.
OGLE TATILLERI Zayif personelin ogle tatili suresi 30 dakikadir. Normal kilodaki personelin ogle tatili suresi, dengeli beslenip formlarini korumalarina yetecek $ekilde 15 dakikadir. Kilolu personelin ogle tatili suresi 5 dakikadir,bu da zaten bir kutu Diet Cola icmek icin gayet yeterlidir.. Ilginize cok te$ekkur ederiz.
Yönetim

1 yorum:

nevbahar01 dedi ki...

:)))))
kız bu despot yönetici kim:)))
benim patronlarımın elini değil ayağını öpesim geldi:))))