Pazartesi, Mayıs 24, 2010

bugünlerde ben.

az şekerli ve sütsüz türk kahvesi tadındayım bugün,ve köpüğüde olmayanından..
na yapacağıma ve ne yapmayacağıma bile karar vermek gelmiyor içimden,bi yanda işlerim,bi yanda çalışırım diye yanımda getirdiğim kpss coğrafya kitabı,öbür yanımda bu aralar okuduğum kitap(ölüm ötesi hayat-m.fethullah gülen).
haftasonum bugünden farklıydı diyemem,cumartesi temizlik öncesi yatak odasındaki eşyaların yerinde yaptığımız değişiklik,zoraki hareket ettirdiğim kaslarım üzerinde fazladan dayak yemiş etkisi oluşturdu.
pazar bildiğinizden farklı geçmedi,akşamına görümceme gittik birkaç saat,
yaklaşık üç haftadır ciddi bi halsizlik var üzerimde,hastaneye gitsem bi şişe serumu yermişim gibi,ama Alah yokluklarını aratmasın hiçbir zaman,hastaneye refakatçi yada ziyaretçi olarak bile kapısından girmeyi sevmiyorum.
yaklaşık bir hafta kadar baş dönmeleri oldu ara ara,üztüne baş ağrılarıda eklendi birkaç gün,ve hatta geçen hafta sabah namazına kaltığım bir sabah,başım dönmeye başladı yine elimi yüzümü yıkayayım diye gittiğim banyoya yığılıp kalmışım,kendime geldiğimde eşim beni kaldırmaya çalışıyodu,pervinse korkudan ağlıyodu,ben bile nasıl olduğunu algılamaya çalışırken,titreme geldi üzerime.koktum çünkü hiç bayıldığımı hatırlamam ben,sanırım bu ilk veya ikinciydi,Rabbim bidaha yaşatmasın.
ortaokul yıllarında akşam 4'e kadar eğitimimiz sürdüğünden,annem ve babam,okulun yemekhanesine kaydettirmişti beni,sağdan soldan sağlıksız geçiştirmeyeyim öğle yemeğimi diye sanırım,işte herneyse,bu sabah işe gelirken burnuma pirinç pilavı ve kuru üzüm hoşafı kokusu geldi birden,ve o günlere gittim geldim çabucak,kokuyu alınca canımda istedi aramızda kalsın.
okuyanda hamileyim sanacak şimdi,ama değilim maalesef :)
maalesef diyorum çünkü hamileliği istiyorum bikaç aydır.hayırlısı diyorum hepsinden öte.
yok yazamıyorum yaa geldi yine bir halsizlik,biras dinlenmeliyim,şimdilik and the and..

1 yorum:

ZEZE İLE UCİ dedi ki...

aman zeynepçimmm kendine dikkat et can boğazdan geliyor biliyorsun beslenmene çok dikkat et halsizliğin sebebi kansızlık olabilirrrr..... hastaneden korkmaa ve bence rutin bir tahlil yaptır. cnmm.allah yardımcın olsun öptüm