Pazartesi, Ocak 05, 2009

zeynep melike'ye.

içimde habire huzursuzluktan başka bişey üretmeyen sevgili ben;
çok rica ediyorum size artık çözümü oldukça basit sıkıntılarınızı ya çözün,yada sıkıntılarınızla yaşayıp gidin,ve beni bu huzursuzluk içinde sıkıntıya sokmayın.evet farkediyorum cesaretsiz cesur bi yapınız var,yani ilk adım noktasında tereddütleriniz,yoksa başladığınız herşeyin ardında sonuna dek durabilecek kadar güçlü olduğunuzun da farkındayım.unutmayın:en kötü karar kararsızlıktan daha iyidir,lütfen artık düşünüp durduğunuz ve benide etkisi altında kalmaya mecbur bıraktığınız konularda kararlı ve cesur olun,en kısa zamanda netice adına güsel haberlerinizi iç sesimden bekliyorum,sevgiler canım:)

7 yorum:

tugbatugba dedi ki...

her kadının içinde birkaç kadın yaşarmış umarım seni de bu kadıncıklar bir an evvel rahat bırakırlar canım...

ZEZE İLE UCİ dedi ki...

sıkıntılarını at zeynepçim vee artık pervinden sevindirici gelişmeler ve resimler eklee ya onun mşllhh gözleri yeterr sıkıntılarına

Haccecan dedi ki...

iç sesinle uzlaşmaya çalışıyorsun... inşallah dinler seni ve barışırsınız...
inşallahhhhhhh.. senin barışman demen benim barışmam demek... sana soracağım nasıl barıştın diye... bende barışırım böylece... belki..

Unknown dedi ki...

kararsızlık kalmak ve şüphede olmak ölüm gibi geliyor bazen.

KelebekGibi dedi ki...

Canim sende mi kararsiz bir insansin bende öyleyim ve bu yönümden dolayi zaten duraksamalarim cok oluyor, insani hayatta durduran en büyük düsmanmis gibi...
umarim herseyde senin icin en güzel olan karari verirsin.

nevbahar01 dedi ki...

iç sesin en kısa zamanda en güzel cevapları verecek sana. Bu kadar kibar , nazik ve ince düşünceli sana kıyamaz eminim:)
sevgiyle kal...

Gelin Ayşe dedi ki...

Zeynep melike bunu iyi okusun ve uygulasin, cunku yapabilir, o guclu bir kadin :)