Pazartesi, Ocak 26, 2009

şikayet etmektense değişime kendimden başladım.

en son yazımın ardından geçen cumartesiye dair bişeyler yazmak vardı aklımda en kısa zamanda,ama bu aralar işyerinde işlerim o kadar çok ki nete girme fırsatı bulamıyorum maalesef,ne yazı yazabiliyorum nede sizler neler yazdınız göz atabiliyorum:(evde yazarım bol bol bakınırım diyerek haftasonun ettim cumadan,eve vardığımda 4 tü cumartesi,hasta ziyaretleri,pazarda eşimin ölen bi akrabası için taziyeye gidince,buyrun yine pazartesindeyiz şükür:)bi aralar kendime bi kısa yazı yazmıştım hatırlarsınız,kararsızlıklarım noktasında kendimi adım atmamakla sorumlu tuttuğum vakitlerden birinde yazmıştım o yazıyı,ve düşünüp taşınan içimdeki ben,kenarda biyerden yapabileceklerimi izleme kararı aldı,yani bana engel olmayacak şimdilik:)
bende sıcağı sıcağına,bismillah diyerek,dedim bi yerden başlıyim ve geçen cumartesi diyetisyene gittim:D tahminimden daha kilolu çıkmışta olsam yüzleşmeye mecburum:( önemli olan zararın biyerinden dönmeye karar vermek hem dimi? heh işte bende öyle düşünerek acil olan bu kilolar noktasında attım ilk adımımı,bugün 8.günümdü,annemin sütlacına,kayınpederimin yanına meyvesuyu koyupta tepsiyle önüme kadar getirip lahmacunları ye kızım diyişine,komşudan gelen aşureye,efendime sööliyim dolaptaki tüm çikolata meyve suyu pasta kek börek ailesigillere,pas bile vermedim:)kendimi alkışlıyorum sizin önününzde,çünkü bu çok basit gibi görünsede bu noktalarda iradeli bir insan değilimdir ben pek,ama karar verdiğim şeyi sonuna dek bırakmam,sizlerinde motivasyonuyla (önce Allah'tan sabır tabikide) bu 25 kiloyu vereceğim inş.ağustosa kadar..
bide aynı cumartesinin devamındaki pazartesi(nasıl bi cümle oldu bu bööle)ehliyet kursuna başladım,iş çıkışları 7-9 arası gidiyorum.bu 14 şubatta sınav varmış,inş. geçerim tüm derslerden,annemden pervini alıp dönene kadar 10 oluyo saat,ve ben bütün günün yorgunluğuyla gidebildiğim kadar daha gidiyorum ayakta(işler ve ders çalışma noktasında)sonra uyuyup kalıyorum işte:)
benden şimdilik bu kadar dostlar,noolur bu 2 hafta sizi ve bloğumu ihmal ettiğimi düşünmeyin,hepiniz aklımdasınız,ilk fırsatta dolanıcam sizleride,inş. iyisinizdir,bol bol dua ve sevgilerle,Allah'a emanet olun,,
not:diyet listemi bi ara paylaşırım sizlerle:D

4 yorum:

nevbahar01 dedi ki...

süpersin ben de seni ayakta alkışlıyorum, tebrik ediyorum. azminin devamını diliyor sonunda da hedeflerine ulaşmanı istiyorum. arabanla beni de gezdirirsin di mi şeker:) takip edicem seni, bilgine:)
öpüldün, duamdasın...

KelebekGibi dedi ki...

Ooo bayagi bir yogunsun Zeynepcim,Allah kolaylik versin. Diyetinde kararli olman ne güzel insallah sonuclarinida istedigin gibi alirsin zamanla :)
Sevgiler

Unknown dedi ki...

Takdirlik bir insansın Allah muvaffak etsin tüm girişimlerinde :)

Haccecan dedi ki...

çok tatlısın zeynep yaa...
bilmiyom yazında duygusallık yok ama içimden ağlamak geldi...

bu blog ve blog arkadaşlarımın meğer ne değeri varmış gözümde... ölümle karşılaşınca daha bir anladım... dualarım seninle.. seninde dualarında yerim olsun isterim... sevgilerimle...