Çarşamba, Kasım 05, 2008

hüzün ve özlem


dün annemler aradı işyerinden beni,pervin cep telefonunu almış bi kenarda anne felan diyip kendince konuşuyor,bizde seni arayıp sesini duyuralım diye düşündük"dedi,içim bi tuhaf burkuldu kızımın sesini duyunca,(anne cakiç al)dedi bana telefonda,sakız al demek istedi:),hasretle kucaklamak istedim o an sadece,sanırım her geçen gün daha bi tarifsiz bağlanıyorum kızıma,akşamları geleceğim saate yakın çalan kapı zilinde kapıya doğru anne,baba diyerek koştuğunu bilmek,ve bizi görünce parmaklarının ucunda bir o tarafa bi butarafa yürüyüp,gülümsemesi,bacaklarımıza dolanıp bize sarılması,öpmesi..
kızım büyürken heranında yanında olamadığım için üzülmüyor değilim,,ama böyle işte,,
Rabbimin lütfu canım kızım seni çok seviyorum,bigün büyüdüğünde bu yazıyı okursan,hissettiklerimi bil istedim,kocaman öpüyorum seni melek yüreğinden,,

2 yorum:

nurcan dedi ki...

ayy allahım kurban olurum ben ya ne güzellik ooo... maşallah maşallahh. çok tatlı çıkmışşyaa kocaman kız gibiii.... ne yakışmış baş örtüsüüü.. zezede tam sakızcııydı ben bıraktırdım çünkü önceleri çiğniyordu fakat sonraları yutmaya başladı. BUARADA PERVİNCİMM BU SATIRLARI OKUYORSUN ŞU ANDA VE BEN SENİN 15 YAŞINDA OLDUĞUNU HAYALL EDİYORUMM İNANN Kİ SİZİN HER ANINIZDA YANINIZDA OLMAK İÇİN HERŞEYİMİZİİ VERİRİZZZ BUNU UNUTMAYINN. EMİ CANIM BENİMM. ZEZE DE AYNII HİSSEDEECEK EMİNİMM. UMARIM SİZ DEVAM EDERSİNİZ BLOG DOSTLUĞUNAA SEVGLİR CANMM .

Haccecan dedi ki...

Çalışan kadınların kaderi bu..
Rabbim birbirinizden ayırmasın sizi.. Cakiç aldınmı bari kızına :))