Çarşamba, Ekim 01, 2008

bizden bayramlık resimler :D





(ilk resimdeki dayımın en küçük çocuğu rabia melek;maaşallah öyle güsel anlaşıyolarki,bayılıyorum muhabbetlerine:) birde aklıma gelmişken pervinden kelimeler eklemek istiyorum buraya,yavaş yavaş konuşma eğilimi gösteriyoda fındık kızımız:)

mesela geçen dolabı açtım bişii almaya hemen gördü bi tabakta azcık pilav vardı başladı pila pila demeye:pilav yemek istiyomuş hanım kişi,deti deti :zeytin,ecim ecim:üzüm,bide ayağının altını havada görsün hemen gıdıklar gibi yapıyo ve gadı gadı gadı gadı demeye:) bide geçenlerde yaramazlık yapıyo mesela bütün çekmeceyi boşaltmış halının üstüne ve içine bakınca bişii kalmadığını gördü çekmecede ve dettiii diyerek kapattı çekmeceyi,yani artık bu çekmecede boşaltıcak bişii kalmadıanlamında bittiiii demeye çalışıyo sanırım:)bide lay laillah (lailahe illallah)diyo şeker şey:)şimdilik aklıma gelenler bunlar,yine yazarım ilerde,,
akraba ziyeretleriyle dolu dolu geçiyo bizde bayram,sizlerde iyisinizdir inş,iyi bayramlar yine herkese ve ünzileye:D

1 yorum:

narincir dedi ki...

aman da amannnnnn benim tavsanim ne gusel olmus oyle, masallah. hirkasi da pek yakismis, tatlim, sekerim,bocegim... yanimda olsa da biras minciklasam onu. Allah bayram mutlulugunuzu arttirsin insallah gelincik.